Абонирай се за нашия бюлетин
Подкрепете ни
Тракийско Дружество “Екзарх Антим I” ви приветства

Тракийско дружество „Екзарх Антим Първи”, гр. Бургас, е неправителствено, обществено-патриотично сдружение на българите от Източна и Западна Тракия, Мала Азия и техните потомци.
Основано е на 15 декември 1896г. в Минковия хан в гр. Бургас.

Член на Тракийското дружество „Екзарх Антим Първи” може да бъде всеки български гражданин.
То е изградено от клубове, тракийски секции към пенсионерските клубове и други организационни структури. 

За дружеството

Проведе се събрание на клуба в с. Маринка

30 ноември 2017
»
»
Проведе се събрание на клуба в с. Маринка

Проведе се събрание на клуба в с. Маринка
Клубът „Златна Тракия” в с. Маринка, към ТД „Екзарх Антим I” гр. Бургас, проведе събрание на членовете си. Председателката на клуба Тодорка Станчева приветства всички присъстващи, както и официалните гости: Тодор Ангелов – председател на бургаското тракийско дружество и Николай Ралев – зам. председател на дружеството. На събранието бе избран делегат, който да представлява клуба на предстоящото общо събрание на тракийското дружество.

   Програмата на събитието включваше и кулинарно изложение на ястия, направени по оригинални традиционни рецепти. Участниците продължиха с тракийска беседа, фолклорната група към клуба отговаряше за доброто настроение с изпълнението на множество песни, които да раздвижат кръвта на присъстващите. На събитието присъстваха и множество деца, които участваха в рецитал, специално подготвен за случая.


Галерия