Абонирай се за нашия бюлетин
Подкрепете ни
Тракийско Дружество “Екзарх Антим I” ви приветства

Тракийско дружество „Екзарх Антим Първи”, гр. Бургас, е неправителствено, обществено-патриотично сдружение на българите от Източна и Западна Тракия, Мала Азия и техните потомци.
Основано е на 15 декември 1896г. в Минковия хан в гр. Бургас.

Член на Тракийското дружество „Екзарх Антим Първи” може да бъде всеки български гражданин.
То е изградено от клубове, тракийски секции към пенсионерските клубове и други организационни структури. 

За дружеството

Обучение за лидерство и модерация в Тракийското дружество

22 март 2015
»
»
Обучение за лидерство и модерация в Тракийското дружество

Обучение за лидерство и модерация в Тракийското дружество
Обучение за развитие на лидерски умения се проведе в Бургас. Над 20  младежа бяха обучени от специалисти как успешно да презентират себе си пред хора, как да се адаптират в различни типове среда и как самите те да бъдат модератори. Обученето е част от програмата на Тракийското дружество „Екзарх Антим I” за развиване капацитета на най-младите попълнения в редиците му и предоставяне на възможност за професионално израстване, независимо от сферата на работа. „Светът, в който живеем е динамичен” – каза по повода Тодор Ангелов, председател на дружеството – „ а ние искаме нашите младежи да са успешни в него, да се развиват в България, а не да търсят реализация в чужбина. Затова и този тип обучения ще продължат, като се надяваме числото на обучените да нараства все повече.” Най-голям интерес предизвикаха ролевите игри, които изискват пряко участие на младежите, както и използвания „брейнсторминг” или т.нар. „мозъчна атака”, целящи активизиране на креативността и бързата реакция. Обучението води специалист от Сдружение „Фар”, работещи в сферата на неформалното образование.
„Научих много интересни неща. – сподели един от участниците – Как да разпознавам различните типове хора в една група, как да насочвам дискусите към целта, която искам да постигна. Запознах се с нови хора и с радост пак ще участвам в подобно нещо.”


Галерия