Абонирай се за нашия бюлетин
Подкрепете ни
Тракийско Дружество “Екзарх Антим I” ви приветства

Тракийско дружество „Екзарх Антим Първи”, гр. Бургас, е неправителствено, обществено-патриотично сдружение на българите от Източна и Западна Тракия, Мала Азия и техните потомци.
Основано е на 15 декември 1896г. в Минковия хан в гр. Бургас.

Член на Тракийското дружество „Екзарх Антим Първи” може да бъде всеки български гражданин.
То е изградено от клубове, тракийски секции към пенсионерските клубове и други организационни структури. 

За дружеството

Наградени бяха участниците в конкурс за Деня на Тракия

04 април 2016
»
»
Наградени бяха участниците в конкурс за Деня на Тракия

Наградени бяха участниците в конкурс за Деня на Тракия
Тракийско дружество „Екзарх Антим I” награди участниците в конкурс за детска рисунка посветен на 26 март – Деня на Тракия. Първа награда получи Ивона Петрова за красивата си рисунка на Капитан Петко Войвода. Второ място зае Ивелина Димитрова, на 16 години, а трето място получи – Теа Щерионва от гр. Айтос. Всички участници получиха поощрителни награди. СОУ „Константин Петканов”, кв. Меден Рудник, бе с май-много включили се в конкурса участници.
   „Благодарим на всички за участието и труда, който сте положили” – каза Тодор Ангелов, председател на тракийското дружество – „Надяваме се темата да е била интересна за вас. На нас ни беше изключително приятно да разглеждаме и оценяваме рисунките ви и да видим как сте интерпретирали в тях темата за 26 март – Деня на Тракия.”
   Конкурсът за рисунка бе част от мероприятията по случай отбелязването на празника на Тракия, организирани от бургаското тракийско дружество „Екзарх Антим I”.


Галерия