Абонирай се за нашия бюлетин
Подкрепете ни
Тракийско Дружество “Екзарх Антим I” ви приветства

Тракийско дружество "Екзарх Антим Първи", гр. Бургас, е неправителствено, обществено-патриотично сдружение на българите от Източна и Западна Тракия, Мала Азия и техните потомци. Основано е на 15 декември 1896, от Капитан Петко Войвода и братята Петър и Никола Драгулеви.

За дружеството

Проведе се Национален тракийски младежки бал

18 март 2015
»
»
Проведе се Национален тракийски младежки бал

Проведе се Национален тракийски младежки бал
Младежи от цялата страна се събраха на традиционния Национален тракийски младежки бал. Той се проведе в гр. Варна и е важна част от календара на тракийци, защото е отлична възможност за опознаване на членовете от различните региони, обмяна на идеи, предложения и планиране на бъдещи събития.
 „За нас е много важно да даваме възможност на младите ни членове от цялата страна да общуват помежду си – сподели Тодор Ангелов, председател на Тракийския младежки съюз – така изграждат добри приятелски и работни отношения, което е предпоставка за развитието ни като организация.” Балът стартира с официални приветствия от ръководствата на Младежкия съюз, на Тракийско дружество „Капитан Петко Войвода” и продължи с мултимедийна презентация посветена на 91 години от създаването на Тракийския младежки съюз – исторически факти, събития и бележити личности в него. Домакините бяха подготвили богата програма от фолклорни изпълнения, игри и други изненади за всички гости. 


Галерия